cartphonelocationearthmail3lifebuoy

Esittely

Hangon saaristo tarjoaa upeita elämyksiä ja satumaisen kauniin merimaiseman. Haluamme viedä Sinut kesäiselle risteilylle kokemaan kaiken tämän! Jo yli satavuotias majakkavanhus Bengtskär kaunistuu vuosi vuodelta. Bengtskär kätkee sisäänsä mielenkiintoisen historian ja tarjoaa unohtumattomat puitteet esimerkiksi picnikille. Mieleenpainuvan päivän voit viettää myös risteilyllämme Russarön linnakesaarelle, joka on avattu matkustajille vasta vuonna 2009.

Uutuutena teemme kesäsunnuntaisin risteilyjä Örön linnakesaarelle. Lue lisää.

Toivotamme Teidät lämpimästi tervetulleiksi risteilyillemme!

Saapuminen satamaan

Junalla

Juna-asema sijaitsee noin 1,5 km päässä Bengtskärin lähtölaiturista. Juna saapuu asemalle yleisesti 10:50. Reippaalla kävelyllä ehdit, mutta kannattaa varautua kiirehtimään. Ylitä edessä oleva rautatiesilta ja kävele eteenpäin kunnes näet kylttejämme.

Bussilla

Bussiasema sijaitsee samassa paikassa kuin juna-asemakin. Jos olette tulossa ryhmän kanssa yhteiskuljetuksella, ajakaa suoraan parkkipaikallemme. Täältä löytyy myös bussille koko päivän ilmainen parkkeeraus. Parkkialueemme näette viereisestä kartasta.

Omalla autolla

Karttaohjelmat eivät tunnista täsmällistä lähtöosoitettamme joten toivomme että löydätte perille oheisen kartan avulla. Helpoin reitti Hankoon tultaessa on Esplanadi- Nycanderinkatu-Satamakatu (perillä). Lähin navigaattorin tunnistama osoite on Satamakatu 4. Ilmainen parkkipaikka autolle koko päiväksi lähellä.

Kävellen

Jos yövyt Hangossa, kätevin tapa tulla satamaan on kävellen tai pyörällä. Lähes joka hotellista, motellista ja villasta on lyhyt kävelymatka lähtösatamaan.

Taksi

Taksin keskuksen numero (019) 106 910. Keskus sijaitsee juna-aseman vieressä.
Kartta satamaan