cartphonelocationearthmail3lifebuoy

Esittely

Hangon saaristo tarjoaa upeita elämyksiä ja satumaisen kauniin merimaiseman. Haluamme viedä Sinut kesäiselle risteilylle kokemaan kaiken tämän! Jo yli satavuotias majakkavanhus Bengtskär kaunistuu vuosi vuodelta. Bengtskär kätkee sisäänsä mielenkiintoisen historian ja tarjoaa unohtumattomat puitteet esimerkiksi picnikille. Mieleenpainuvan päivän voit viettää myös risteilyllämme Russarön linnakesaarelle, joka on avattu matkustajille vasta vuonna 2009.

Toivotamme Teidät lämpimästi tervetulleiksi risteilyillemme!

Saapuminen satamaan

Huomioitavaa 2021 !! Uutta rautatieylikulkusiltaa rakennetaan ja ainut paikka junaradan ylitykseen autolla on Hanko Pohjoisen tasoristeys (Esplanadilta käännytään Appelgrenintielle päin).

Junalla

Hangon rautatieasema sijaitsee noin 1,5 km päässä Bengtskärin lähtölaiturista. Juna saapuu Hangon asemalle 10.30 ja reippaasti kävellen ehdit perille. Mene rautatiealikulkutunnelin läpi ja käänny oikealle Ratakadulle. Kävele Ratakatu-Vuorikatu -Kulmakatu alkuun saakka ja jatka rantaa pitkin laivalle.

Bussilla

Jos olette tulossa ryhmän kanssa bussikuljetuksella, ajakaa suoraan Satamakatu 4:n kohdalle. Täältä löytyy myös bussille päiväksi parkkipaikkoja. Parkkialueen näette viereisestä kartasta.

Omalla autolla

Tällä hetkellä (2021) ainut reitti omalla autolla satamaan on Esplanadi - käännös Appelgrenintielle (tasoristeys) - Korsmaninkatu - Satamakatu.
Seuratkaa Itäsatama- ja Kuningatarvuoren laituri -viitoituksia.

Kävellen

Jos yövyt Hangossa,kätevin tapa tulla satamaan on kävellen tai pyörällä. Keskustan hotelleista ja villoista on sopiva kävelymatka lähtöpaikkaamme Kuningatarvuoren laiturille.

Taksi

Taksin voit tilata numeroista 08002120 (Menevä) ja 01003344 (Lähitaksi). Taksiasema on rautatieaseman takana (Esplanadille päin).
Kartta satamaan