cartphonelocationearthmail3lifebuoy

Yleiset matkustajaehdot

Varustamo pitää oikeuden muutoksiin (esim. sää, matkustajamäärä, aikataulu). Minimimatkustajamäärä risteilyn toteutumiselle on 30 henkilöä.

Bengtskärristeilyyn kuuluu automaattisesti kevyt lounas. Ei voi vaihtaa alennukseksi. Ruoka-aineallergiat yms. tulee ilmoittaa risteilyä varattaessa.

Varaukset ovat sitovia. Risteilyperuutukset viimeistään 2 vuorokautta ennen risteilyn alkua, muutoin matkanjärjestäjällä on oikeus periä koko matkan hinta.

Majakan maihinnousumaksu kuuluu automaattisesti lipun hintaan. Ei voi vaihtaa alennukseksi.

Russarön risteilyn matkustajaehdot

Yli 15-vuotiaiden on pyydettäessä todistettava henkilöllisyytensä. Saarelle ei saa tuoda alkoholijuomia. Alkoholin vaikutuksen alaiselta henkilöltä voidaan evätä saareen pääsy. Tupakointi on sallittua vain erikseen osoitetuilla paikoilla. Lemmikkieläinten tuominen saarelle ei ole sallittua.

Varaukset Russarö-risteilyille tehtävä mielellään 14 vuorokautta ennen matkaa. Suomenlahden Meripuolustusalue (SLMEPA) pidättää itselleen oikeuden peruuttaa vierailun tai muuttaa vierailun ajankohtaa puolustusvoimien omaan toimintaan liittyen. Risteilyllä on säävaraus (tuuli/ aallonkorkeus).