cartphonelocationearthmail3lifebuoy

Risteilyt Örön saarelle

UUTUUS!! Monipuolinen Örön linnakesaari

Örön vanhaa linnakesaarta alettiin rakentaa 1910-luvulla ja Venäjä linnoitti sitä 1915-1917. Örö oli osa kokonaisuutta joka suojeli Pietarin kaupunkia mereltä tulevilta hyökkäyksiltä. Örön suurimpana sotahistoriallisena muistomerkkinä toimivat jäljellä olevat kaksi 12-tuumaista Obuhov-tykkiä. Tykin ammus yksistään painaa 500 kg ja kantama on liki 45 km.

Saari käsittää kaksisataa hehtaaria luonnontilaista metsää, rantoja ja niemennokkia. Örönsaari on todella monipuolinen nähtävyys luontonsa osalta. Linnut, eläimet, kasvillisuus ja perhoslajikkeet rikastuttavat Örön upeaa maisemaa entisestään. Saarella järjestetään paljon luontoretkiä ja opastettuja kierroksia. Öröössä voit vuokrata polkupyörän, kajakin tai SUP-laudan. Voit pelata pihapelejä tai ihan vaan uida ja paistatella päivää.

Örön linnakesaari on upea kokemus ja nyt pääset kanssamme kokemaan sen!

Varaa matkasi ajoissa varausjärjestelmämme kautta.

Varaa risteily

Risteilyhinnat

Myymme myös yhdensuuntaisia matkoja jos tulet muulla kyydillä saarelle tai saarelta pois. Polkupyöriä mahtuu kyytiin vain rajoitettu määrä joten varaa myös paikka pyörällesi!

  • Aikuiset: 75 € (yhdensuuntainen matka 40 €)
  • Lapset (4-14): 30 € (yhdensuuntainen matka 20 €)
  • Polkupyöräpaikka: 8 €

Alle 4-vuotiaat lapset sekä sotaveteraanit ilmaiseksi.

Ilmoita matkaa varatessasi lisätiedot-kohtaan mikäli haluat varata pyöräpaikan ja/tai vain yhdensuuntaisen matkan.

Risteilyaikataulu 2017

Kuljetamme matkustajia Hangosta Örön saarelle ja takaisin alkaen su 25.6.2017. Risteilyt järjestetään joka sunnuntai aina 27.8 asti.

M/S Summersea lähtee Hangon Itäsatamasta klo 10:00. Matka-aika on 2,5 h jolloin Örö:hön saavutaan klo 12:30. Takaisin Hankoon lähdetään klo 16:00 ja Hangossa rantaudutaan n. 18:30.