Marine Lines Oy

Upplev de underbara havslandskapen

KRYSSNINGAR FRÅN HANGÖ

I Hangö skärgård erbjuder kombinationen av havet och skärgårdens unika natur oförglömliga upplevelser och sagoliknande vackra havslandskap. Även Nordens högsta fyr, redan mer än ett sekel gamla Bengtskär, blir vackrare varje år. Denna historiskt betydelsefulla fyrö, belägen precis vid det öppna havet, döljer intressanta historier och erbjuder en oförglömlig miljö med sin karga, vackra natur, till exempel för picknick. Vi vill ta dig med på en sommarkryssning för att uppleva allt detta!

m/s Summersea

KRYSSNINGAR

Bengtskär

RUSSARÖ

CHARTERKRYSSNINGAR

M/S SUMMERSEA

m/s Summersea är ett traditionellt fartyg i den finska skärgården. I över tjugo års tid har vi tagit tusentals och åter tusentals skärgårdsvänner från Hangö till olika destinationer, främst till Bengtskärs fyr.

Fyren är särskilt kär för oss och trappan till dess torn och öns karga klippor har blivit mycket bekanta.

Vi erbjuder även kryssningar på begäran för till exempel olika företagsevent, tyky-dagar eller till och med familjefester. Catering, kryssningstider och destinationer ordnas efter kundens behov. Se exempel på kryssningar här och kontakta oss via telefon eller e-post.

Alla kryssare kommer att ha en otrolig dag som kommer att skapa oförglömliga minnen. Vi hälsar dig varmt välkommen till våra kryssningar på M/S Summersea!

Rulla till toppen